Overslaan naar content

Gastvrije Facilitair medewerker

Op locatie
  • Pont-de-Vaux, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
Facilitair

Functieomschrijving

Wordt jij onze schoonmaakheld? Droom jij van een zomer vol onvergetelijke ervaringen in het buitenland? Ben jij die sprankelende persoonlijkheid met een passie voor gastvrijheid, een oog voor detail en een schone omgeving? Dan is deze baan op jouw lijf geschreven!

Wij zoeken gepassioneerde en behulpzame teamleden die willen schitteren als facilitair medewerker op een adembenemende locatie met 2 sanitair gebouwen, 12 stacaravans, 4 Coco Sweet tenten en 4 bungalowtenten.


Hoe ziet je dag eruit:

De allereerste zonnestralen zijn voor jou! Terwijl de camping nog in diepe rust verkeert, begint jouw dag vol energie. Jouw missie: de ultieme gastvrijheid waarborgen door de faciliteiten te laten stralen als nooit tevoren.

Gewapend met goede schoonmaakmiddelen betreed je de sanitair gebouwen, zodat de gasten de dag fris en met een goed gevoel kunnen beginnen. Daarna is het de beurt aan de accommodaties. Met een oog voor detail zorg je ervoor dat elke hoek en elk oppervlak vlekkeloos schoon is. De accommodaties sprankelen van netheid en nodigen ook uit tot gezelligheid, waar gasten zich direct thuis voelen. Wanneer er iets hapert of niet naar behoren functioneert, ben jij de boodschapper richting de technische dienst. Een naadloze communicatie tussen jou, de technische dienst en de receptie is essentieel.

Om 15u verwelkom je Familie de Boer met een glimlach. Ze hebben een stacaravan geboekt, en jij geeft hen een korte uitleg voor een onvergetelijk verblijf. De avond valt, maar jouw energie is onuitputtelijk. Nog een laatste ronde langs het sanitair. Je kijkt tevreden terug op een dag vol bedrijvigheid, waarin je als de stille kracht hebt bijgedragen aan een sprankelende atmosfeer op de camping.


Wat verwachten we van jou:

Als facilitair medewerker ben jij dé held die ervoor zorgt dat onze accommodaties in orde zijn. Ze zijn niet alleen stralend schoon, ook heb je oog voor detail met betrekking tot de uitstraling. Dit met als doel dat de gasten zich meteen welkom voelen. Als eerste aanspreekpunt voor opmerkingen en klachten ben jij essentieel voor een soepele gastervaring. Een vlotte communicatie met de technische dienst en de receptie is daarbij van groot belang. Samen met andere facilitaire medewerkers draag jij bij aan de hygiëne van onze twee sanitair gebouwen. We zoeken iemand die niet alleen graag schoonmaakt, maar ook behulpzaam, gastvrij en een teamspeler is.


Wat mag je van ons verwachten:

Jij komt terecht in een enthousiast en hecht team dat jouw inbreng en creativiteit waardeert. Samen streven wij naar een goede en ontspannen sfeer en werken wij hard om al onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Jij wordt goed begeleid en krijgt de kans om nieuwe talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Wij bieden jou een superleuke werkplek onder de Franse zon waar je een fantastische werkervaring op kan doen waar jij de rest van jouw leven met veel plezier op terug kunt kijken.

Vereisten

Herken je jezelf in onderstaande:

  • Flexibel en proactief
  • Secuur en oog voor detail
  • Iemand die het fijn vindt dat alles schoon is
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Stressbestendig.
  • Teamspeler
  • Ervaring is een pre

Beheersing van de Engelse taal en kennis van de Franse en Duitse taal is een pré.


Wat bieden wij jou?

Als facilitair medewerker bieden wij jou een fulltime (seizoen)contract aan van 38 uur per week. Naast een goed salaris ontvang jij een gratis verblijf op de camping, dagelijks een warme maaltijd, een vergoeding van jouw reiskosten en personeelskorting in het winkeltje en de horeca. Jij werkt bovendien in een prachtige omgeving, omringd door een enthousiast en hecht team. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

En, last, but not least…! Ieder jaar organiseren wij aan het einde van het zomerseizoen een geweldige reünie voor het hele team. Eentje om niet te missen!


Periode: vrijdag 19 april t/m zondag 6 oktober 2024, minimaal 6 weken

Enthousiast geworden?

Solliciteer nu!

  • Pont-de-Vaux, Frankrijk

of